אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

דג עם ניוקי ברוטב עגבניות

גם אחרי חודש שלם של חגים מתישהו השאריות נגמרות, וצריך למצוא איך להאכיל את הילדים. את המתכון הזה קיבלנו מהומייד - שירות של הזמנת ארוחות לילדים - והוא גם ממש קל, גם משביע (ניוקי) וגם מזין (דג! וחומוס!)

דג עם ניוקי ברוטב עגבניות  (צילום: מרין קויפמן, יחסי ציבור הומייד)
צילום: מרין קויפמן, יחסי ציבור הומייד
Rating:515reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 2 פילטים של דג לברק (בערך 350 גרם)
  • 250 גרם ניוקי (קנוי)
  • 2 שיני שום, כתושות
  • ⁠2 כפות שמן זית
  • 200 גרם עגבניות מרוסקות משומרות
  • כוס גרגירי חומוס מבושלים
  • 1 כפית סוכר (לאזן חמיצות העגבניות)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • ⁠כפית פפריקה

אופן ההכנה:

1מבשלים את הניוקי לפי ההוראות על האריזה. מסננים ומניחים בצד.

2מטגנים בסיר רחב את שיני השום כמה שניות, עד שעולה ריח.

3מוסיפים עגבניות מרוסקות, גרגירי חומוס ותבלינים.

4מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה. מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ-5 דקות, כדי שהרוטב יתעבה מעט.

5מוסיפים את הדג לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עוד 10 דקות.

6מוסיפים למחבת את הניוקי המבושל, מערבבים בעדינות ומבשלים יחד כ-5 דקות.

המתכון באדיבותהומייד - שירות משלוחים יומי של ארוחות צהריים לילדים

** אפשר להוסיף כוסברה קצוצה או פלפלים לא חריפים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il