אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

כבדי עוף ביין אדום

המתכון המיתולוגי של מסעדת סמיראמיס הצפונית למעדן אמיתי, שלא תאמינו באיזה מהירות מכינים אותו

|מסעדת סמיראמיס| פורסם15:24
כבדי עוף ביין (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.3227reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 200 גרם כבד עוף
  • 1 בצל, פרוס לפרוסות
  • 3/4 כוס יין
  • חצי כפית תימין קצוץ
  • חצי כפית שום כתוש
  • חופן קטן של מלח גס
  • חופן קטן של פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית דבש
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

1מחממים את שמן הזית על מחבת. מוסיפים את הכבדים ומטגנים על אש בינונית עד שהכבדים נאטמים.

2מוסיפים את הבצל, ומטגנים אותו עד הזהבה.

3מוסיפים את היין ואת שאר התבלינים, ומבשלים 3-4 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> צפוניים? קבלו דיל למסעדת סמיראמיס

תגיות:כבד עוף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il