
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים היטב בקערה את כל החומרים (חוץ מהשמן והתותים) לבלילה אחידה, ונותנים לה לעמוד רבע שעה. 2מרססים מחבת טפלון טובה או מחבת שקעים מיוחדת במעט תרסיס שמן. מניחים כף גדושה של בלילה לכל פנקייק ויוצרים צורה עגולה בעזרת הכף. 3ברגע שנוצרות בועות והצדדים מתחילים להשחים מעט הופכים בזהירות. 4מחלקים ל-2 מנות ומגישים עם מעט תותים חתוכים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |