
לחם טחינה כשר לפסחכל מי שמנסה את לחם הטחינה הזה נשבע שמדובר ביציאה המוצלחת של החג: מרגיש כמו לחם, טעים כמו לחם (אפילו על גבול העוגה) - אבל בלי טיפת חמץ (או גלוטן) ובכלום עבודה. לחם הטחינה הזה הולך לככב בגדול השבועדי אלמלה|| פורסם08/04/1907:30 ![]() צילום: צילום ביתי |
טוב, אנחנו לא יודעים מי זו אותה די אלמלה שמככבת בקרדיט למתכון הזה, אנחנו יודעים רק שמצאנו אותו בקבוצתאמהות מבשלות ביחדבפייסבוק, שלחנו שליחים לנסות בבית והם חזרו נפעמים. אז כן, ממש מעט מרכיבים יש כאן, ואף אחד מהם הוא לא דגן או משהו שמתקרב לזה - ובכל זאת, התוצאה היא ספוגית ואוורירית, וממש מזכירה לחם (וגם עוגה). שימו לב, לפני הכניסה לתבנית מדובר בבלילה ממש - לא משהו שאפשר להאמין שייצא ממנו לחם. התפקיד שלכם הוא, איך נהוג לומר, לא לפחד כלל. וגם לעזור לנו למצוא את האישה היקרה שלימדה אותנו את הסוד המופלא הזה. * עדכון: המתכון עלה לראשונה בקבוצתדיאטת 17 הימים :), המציעה בין השאר מתכונים ללא פחמימות. תודה ללידור רז כהן שהסבה את תשומת לבנו. המצרכים :
אופן ההכנה:יש לנו אפליקציית מתכונים חדשה ושווה טילים! 1מערבבים את כל החומרים בקערה. הבלילה יוצאת דלילה מאוד - זה בסדר. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3מעבירים לתבנית איגליש קייק ואופים 18-20 דקות. נועצים סכין ובודקים שהיא יוצאת יבשה לפני שמפסיקים את האפייה. >> כל המתכונים לפסח![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |