
פטריות ממולאות עוףהנה לכם יופי של מתאבן לליל הסדר: פטריות ממולאות עוף ועשבי תיבול, שיפתחו לאורחים שלכם את התיאבון לפני הזלילה הגדולה ויחזיקו אותם עד "מה נשתנה" לפחות![]() צילום: דודו אזולאי, משק ארצי |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. קוטמים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן. 2במטחנת בשר טוחנים ביחד חזה עוף, שום ובצל. מוסיפים לתערובת את רגלי הפטריות הקצוצות, פטרוזיליה, נענע ושמן זית, ומתבלים במלח ופלפל. 3משמנים מגש אפייה ומסדרים את הפטריות בתבנית עם שוליים גבוהים, מרופדת בנייר אפייה. מברישים אותן במעט שמן זית ומתבלים במלח. 4ממלאים את הפטריות בתערובת. 5בסיר עם מעט שמן מטגנים את הסלרי ואת הלימונים למשך כ-5 דקות, מוסיפים את המים ומבשלים עד לרתיחה. 6שופכים את המים עם הסלרי והלימון בעדינות לתוך התבנית. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 25 דקות. המתכון באדיבות השף ניר צוק למשק ארצי, מותג העופות הטבעיים. >> לכל המתכונים לפסח>> סופלה שוקולד כשר לפסח>> איך מכינים קישוטים מירקות?![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |