
סלט מנגולד מרוקאיאין משפחה מרוקאית שלא תמצאו אצלה על שולחן השישי את הסלט הזה: סלט מנגולד חם שמתבשל עם אריסה ומלא לימון. המלצה חמה - לשדך לו איזו חלה, לבצוע ולנגב עד הטיפה האחרונה |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את השמן במחבת רחבה. מטגנים את השום הכתוש עד לקבלת צבע זהוב. 2קוצצים את המנגולד, מוסיפים למחבת ומוסיפים מים. מערבבים ומבשלים 5-10 דקות עד שהמנגולד מתרכך. 3מוסיפים תבלינים, לימון, אריסה ומערבבים. 4טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך ומגישים.
לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |