4 מתכונים לארוחת שבת באווירה של מסעדה
אומנם יש עוד זמן עד ארוחת שישי, אבל עם כזה תפריט, אנחנו מחכים לה דרוכים כבר מעכשיו: סלט קיסר (בגרסה שמתאימה להריוניות), אורז פילאף עם אפונה ומנות אישיות של סלמון עם יין, חמאה, לימון ותימין. ולקינוח? רולדה טעימה בטירוף

סלמון
לפני שבוע עוד היינו עמוק בטיגוני החג עם כל להיטי חנוכה ולא חסכנו בשמן. לכן השבוע בחרנו להכין דג מאודה. את הסלמון רוכשים מראש מפולט לחתיכות לפי מספר הסועדים, מכינים לכל אחד נייר אפייה שישמש כמו כיס אידוי ויבשל בעדינות את הסלמון עם כל התוספות. מדובר באפייה קצרה, כך שאפשר להכין את כל ה"סירות" מראש ולהכניס לתנור ממש סמוך לארוחה עצמה.

אורז
מנה מעניינת של אורז, כזאת שקצת שוברת את שגרת האורז הלבן, טעים ככל שיהיה. מחוזק בבבצל מטוגן, עשבי תיבול קצוצים ואפונה, הפילאף הזה משדרג את את המנה העיקרית ותופס בכבוד את משבצת התוספת השווה של ארוחת השבת.

סלט קיסר
סלט קיסר הוא מהמנות האלה שכמעט לכל ביסטרו או מסעדה יש את הגרסה שלה. הרבה פעמים קצת מרתיע להכין לבד בבית את הרוטב בגלל האנשובי והחלמון הטרי, ובדיוק בגלל זה יעל קצב הכינה לנו גרסה הרבה יתר ידידותית, ושנשים בהריון יכולות לזלול בלי חשש. מנה מרשימה וטעימה שתוציא אתכם משקיעני על.
רולדת שוקולד וקצפת
זה לא סתם שוקולד, כן? זאת תערובת של כדורי שוקולד, ככה שאפילו לא צריך לאפות אותה. השילוב בין הקצפת האוורירית לבצק כדורי השוקולד הוא מהמפנקים שטעמנו - קינוח מושלם לילדים ולמבוגרים.
