
סלט סלק מרוקאיהסלט הזה לא צריך הכרות מיוחדת, הוא חלק מקאדר הסלטים המרוקאים הקלאסיים ומונח קבוע על כל שולחן שישי של משפחות רבות. הוא מאוד קל להכנה (בטח בגרסה המקוצרת שלנו), ותמיד תמיד טעים (וגם בריא). ככה מכינים |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 חותכים לקוביות את הסלקים (אפשר להשתמש בסלקים טריים: לקלף, לבשל במים רותחים במשך 20 דקות בערך עד לריכוך). 2 מערבבים את כל שאר המרכיבים, מערבבים ומתקנים טעמים במידת הצורך.
סלט סלק מרוקאי. מלא טעם | צילום:
יעל קצב
סלט סלק מרוקאי. חובה בארוחת שישי | צילום:
יעל קצב
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון!
|