
המצרכים :(לכ-1 ליטר):
אופן ההכנה:1שוטפים את הפלפלים היטב ומסלקים גבעולים וזרעים. מניחים את הפלפלים בקערה, מכסים במים ומשרים שעתיים (הם יספחו חלק מהמים ויכפילו את משקלם). 2אחרי שעתיים מסננים את הפלפלים היטב וסוחטים אותם בין כפות הידיים. 3טוחנים את הפלפלים והשום טחינה דקה במטחנת בשר או במעבד מזון. 4מעבירים לקערת ערבוב, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים. מעבירים לצנצנת נקייה ושומרים במקרר עד שבועיים. סלטים, רפי כהן, הוצאת כתר|צילום: דן פרץ, יחסי ציבורבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |