אוכל
אוכל
סלטים לשבת

סלט סלרי ורימונים

שילוב מרענן ומפתיע

|דרך האוכל עם אהרוני וגברי| פורסם19:48
סלט שומר ורימונים 272 (תמונת AVI: שיעור פרטי עם אהרוני)
תמונת AVI: שיעור פרטי עם אהרוני

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

  • 1 צרור סלרי גבעולים
  • 1 בצל קלוף חתוך לרבעים
  • 3 שיני שום קלופות
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • גרגירים מרימון אחד

אופן ההכנה:

1שוטפים ומנקים את גבעולי הסלרי. משאירים גם את העלים. חותכים את הסלרי לחתיכות של כ-5 ס"מ.

2את אצבעות הסלרי מבשלים בסיר גדול עם מי מלח כ-15 דקות. מסננים היטב.

3טוחנים את הסלרי במטחנת בשר עם כל שאר החומרים, למעט גרגירי הרימון. בודקים ומתקנים תיבול.

4מפזרים מעל את גרגירי הרימון ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il