
סלט סלרי ורימוניםשילוב מרענן ומפתיע![]() תמונת AVI: שיעור פרטי עם אהרוני |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1שוטפים ומנקים את גבעולי הסלרי. משאירים גם את העלים. חותכים את הסלרי לחתיכות של כ-5 ס"מ. 2את אצבעות הסלרי מבשלים בסיר גדול עם מי מלח כ-15 דקות. מסננים היטב. 3טוחנים את הסלרי במטחנת בשר עם כל שאר החומרים, למעט גרגירי הרימון. בודקים ומתקנים תיבול. 4מפזרים מעל את גרגירי הרימון ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |