אוכל
אוכל
סלטים לשבת

סחוג ירוק חריף

סחוג תימני אמיתי, כזה עם תועפות פלפלים חריפים, שום וכוסברה, הוא משהו שמשדרג כמעט כל מנה. המתכון הזה של רפי כהן אמנם יישמר במקרר רק שבוע, אבל או הו כמה טעם יהיה בשבוע הזה

|סלטים, הוצאת כתר| פורסם09:00
סחוג ירוק חריף של רפי כהן (צילום: דן פרץ, סלטים, הוצאת כתר)
צילום: דן פרץ, סלטים, הוצאת כתר
Rating:4.842reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לחצי ליטר:

  • 15-10 פלפלים חריפים ירוקים
  • 15 שיני שום, קלופות
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 כוס שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה:

1שוטפים את הפלפלים וקוטמים את ראשיהם.

2טוחנים במטחנת בשר את הפלפלים, השום והכוסברה.

3מעבירים לקערת ערבוב ומוסיפים את השמן והמלח.

4מערבבים. שומרים בצנצנת נקייה במקרר עד שבוע.

סלטים, רפי כהן, הוצאת כתרסלטים, רפי כהן, הוצאת כתר|צילום: דן פרץ, יחסי ציבור

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il