אוכל
אוכל
סלטים לשבת

מסייר - סלט שורשים בתחמיץ

סלט הירקות טריפוליטאי מופיע כמעט בכל ארוחה, והוא עשוי בכלל מירקות קשים שנכבשים זמן קצר בלימון. את המסייר מכינים שעתיים-שלוש לפי הארוחה ולא יותר, כי פריכות הירקות היא בדיוק מה שמענג בו כל כך

|על השולחן| פורסם07:00
מסייר - סלט שורשים בתחמיץ (צילום: רונן מנגן, על השולחן)
צילום: רונן מנגן, על השולחן
Rating:522reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (10 מנות):

  • 2 קולרבי בינוניים חתוכים למקלות דקים
  • 4 גזרים בינוניים חתוכים למקלות דקים
  • 1 שורש סלרי חתוך למקלות דקים
  • 5-4 גבעולי סלרי חתוכים למקלות דקים
  • 2 שורשי פטרוזיליה חתוכים למקלות דקים
  • 1 פלפל אדום גדול חתוך למקלות דקים
  • 2 פלפלים ירוקים בהירים (לא להתפשר על צבע אחר) חתוכים למקלות דקים
  • 1 פלפל צהוב חתוך למקלות דקים
  • 1 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות של 1/2 ס"מ
  • 250 גרם צנוניות חתוכות לרבעים
  • 1 כוס עלי סלרי קצוצים
  • 1 כף מלח ים אטלנטי
  • 3/4 כוס מיץ לימון טרי (מכ-2 לימונים)

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל החומרים תוך כדי מעיכה קלה עם הידיים. משאירים בחוץ כ-15 דקות.

2מכניסים למקרר לשעתיים. אוכלים מיד.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il