אוכל
אוכל
סלטים לשבת

סלט תפוחי אדמה וביצים, הגרסה הבריאה

הסלט הכי טעים שיש, עם תפוחי אדמה, ביצים קשות ומלפפונים חמוצים וכל טוב אבל בלי מיונז וכל הקלוריות שהוא מביא

סלט תפוחי אדמה וביצים  (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:3.820reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 תפוחי אדמה (כחצי קילו)

  • 4 ביצים קשות
  • 5 מלפפונים חמוצים במלח, קצוצים
  • 2 כפות גדושות שקדייה
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 כפית חרדל איכותי
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומניחים בסיר. ממלאים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים אך לא מתפוררים. שוטפים במים קרים, מצננים וקולפים.

2חותכים את הביצים ואת תפוחי האדמה לקוביות בינוניות, מוסיפים את המלפפונים החמוצים ומערבבים.

3בקערית נפרדת מערבבים את השקדייה עם שמן הזית והחרדל. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים הכל יחד.

*ליה שומרון פינדרהיא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il