
מרק ראמןמרק עם אטריות, נבטים, חזה עוף וביצה קשה. המאכל הלאומי, הטוב, המשביע והזול של היפנים![]() צילום: בועז לביא, ifeel |
המצרכים (2 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1משרים את חזה העוף בשמן השומשום כשעה לפחות. 2מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, מסננים ושוטפים. 3מחממים היטב מחבת, מוסיפים מעט שמן וצורבים את חזה העוף בשני הצדדים עד שהוא עשוי. מסירים מהאש ופורסים את חזה העוף לפרוסות. 4סוחטים את פטריות השיטאקי ומעבירים את מי ההשריה לסיר בינוני. מוסיפים לסיר את המים הרותחים ושופכים לתוכו את הדאשי. כשהאבקה נמסה מוסיפים את רוטב הסויה ואת רוטב הטריאקי, מערבבים ומרתיחים. מסירים מהאש. 5: מגישים: מסדרים ב-2 צלחות מרק גדולות אטריות מבושלות, פטריות שיטאקי, חצאי ביצה קשה, חופן נבטים, מעט בצל ירוק ופרוסות חזה עוף. יוצקים את המרק מעל הכול. ** המתכון עלה כאן לראשונה בינואר 2013 הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |