
פרגית וירקות מוקפציםקוביות פרגית עסיסית, מוקפצות ברוטב עם פטריות, פלפלים וזוקיני. מוגש עם אורז תאילנדי, רוטב צ'ילי חמוץ מתוק וסלט נבטים חריףשלי הרמן|מאסטר שף| פורסם03/12/1217:07 ![]() |
המצרכים :
לרוטב:
לאורז:
לרוטב צ'ילי חמוץ מתוק:
לסלט נבטים חריף:
אופן ההכנה:1חותכים את הפרגיות לקוביות קטנות. מערבבים את כל חומרי הרוטב. משרים את הפרגיות החתוכות ברוטב. 2מטגנים בשמן זית את האורז והתירס. מוסיפים כוס וחצי מים, ענף הלמון גראס, קליפות הלימון והמלח. מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות על אש קטנה ומוסיפים לבסוף את חלב הקוקוס. 3מכינים רוטב צ'ילי חמוץ מתוק: מבשלים את כל מרכיבי הרוטב בסיר, עד שמתקבל רוטב סמיך. 4מכינים סלט נבטים חריף: מעבדים את הצ'ילי, בצלי השאלוט, עגבניות השרי, הלוביה והפפאיה במכתש ועלי. מוסיפים לפי הסדר: חופן עלי נענע קצוצה, כוסברה קצוצה, נבטים חרדליים. מעל זה מוסיפים רוטב סויה, שמן סומסום וחומץ אורז. 5מקפיצים את הפרגיות במחבת לוהטת, עד שהן מקבלות צבע חום. מוסיפים את הירקות (למעט הפטריות), ומקפיצים ביחד עם הפרגיות. מוסיפים את הרוטב בו השרינו את העוף יחד עם עוד מצקת אחת של מים (או ציר עוף). מבשלים כ-15 דקות, מוסיפים את הפטריות ומכבים את האש. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |