1בסיר בינוני מביאים לרתיחה את חלקי העוף או הבשר במים עד כדי כיסוי. מסירים מהאש ומסננים. מחזירים את חלקי העוף או הבשר לסיר, מוסיפים את העגבניות, הבצל, השמן והתבלינים, למעט המלח. מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את תפוחי האדמה והמלח ומביאים לרתיחה.
2מנמיכים את האש ומבשלים כ-45 דקות. המים צריכים להיות מתחת לגובה תפוחי האדמה, מוסיפים מים אם יש צורך. לקראת סוף הבישול מוסיפים את האפונה.
* טיפ: הרוטב צריך להיות סמיך, בצבע כתום-אדמדם, מומלץ להגיש עם לחם לבן טרי, כדי לטבול ברוטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!