
פאי רועים צמחוניפשטידה נהדרת עם המון ירקות, ופירה שעוטף הכל. רוצים להפוך את המנה הזו לטבעונית (או פרווה), אפשר בכיף לוותר על הריקוטה והביצה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
פאי רועים לא חייב להיות שילוב של בשר ופירה, אלא גם יכול לשלב ירקות עם פירה. אמנם אין בו "רועים" אבל יש בו המון ירקות טעימים. אם אתם רוצים להפוך את המנה הזו לטבעונית (או פרווה), אפשר לוותר על הריקוטה והביצה, ולתחזק את הפירה עם שמן זית. המצרכים :
אופן ההכנה:1מרתיחים בסיר את תפוחי האדמה כ-15 דקות עד שהם רכים, ונמעכים טוב לפירה. 2במקביל, מכינים את המילוי: מטגנים את הבצל כ-2 דקות מוסיפים את השום לעוד כדקה. מוסיפים את קוביות החציל לכ-3 דקות, הפלפלים לעוד כ-3 דקות, הקישואים לכ-2 דקות ולכרובית נותנים כ-5 דקות של טיגון. מתבלים ומוסיפים מהאש. 3מסננים את תפוחי האדמה, מועכים לפירה ומוסיפים אליהם את הביצה, גבינת הריקוטה ומעט מלח. 4מניחים בתבנית האפייה כשליש מתפוחי האדמה בצורה אחידה. יוצקים מעליהם את תערובת הירקות ומעליהם מניחים בצורה אחידה את יתר הפירה, כך שיכסה היטב את כל המילוי. 5מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 35 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |