
מרק כתומים עם קציצות הודוים של ויטמינים בכף אחת. שילוב של גזר בטטה ודלעת עם תוספת בשרית ביתית![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים :
לקציצות:
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל הקצוץ לשקיפות, מוסיפים את הירקות ומכסים במים עד גובה הירקות. מתבלים. 2מביאים לרתיחה וברגע שהירקות רכים טוחנים בעזרת מקל ריסוק. 3מכינים את תערובת הקציצות, יוצרים עיגולים ומכניסים למרק. 4מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |