אוכל
אוכל

מרק כתומים עם קציצות הודו

ים של ויטמינים בכף אחת. שילוב של גזר בטטה ודלעת עם תוספת בשרית ביתית

|mako אוכל| פורסם18:01
מרק כתום עם קציצות עוף (צילום: אסף רונן)
צילום: אסף רונן
Rating:4.754reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות גדולות
  • 3 גזרים חתוכים גס
  • 250 גרם דלעת חתוכה גס
  • 2 כפות של שמיר קצוץ (אפשר להחליף בפטרוזיליה)
  • מלח ופלפל שחור
  • מעט שמן לטיגון

לקציצות:

  • 1 בצל מגורד
  • 300 גרם פרגיות או הודו אדום טחון
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • 1 כף שמיר קצוץ או פטרוזיליה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל הקצוץ לשקיפות, מוסיפים את הירקות ומכסים במים עד גובה הירקות. מתבלים.

2מביאים לרתיחה וברגע שהירקות רכים טוחנים בעזרת מקל ריסוק.

3מכינים את תערובת הקציצות, יוצרים עיגולים ומכניסים למרק.

4מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il