
קונכיות פסטה ממולאות בשרבדיוק ככה מתקתקים סיר מפנק לצהריים: ממלאים קונכיות פסטה גדולות בבשר טחון, מכינים רוטב עגבניות, מבשלים בו את הפסטה והבשר ואחר מעבירים להמשך בישול בתנור כמו שאנחנו אוהבים. מי לא רוצה לחזור לכזה סיר?פאני דוד|mako אוכל| פורסם25/10/2108:00 ![]() צילום: פאני דוד, mako אוכל |
המצרכים :
למלית:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי המלית וממלאים את כל הקונכיות (היבשות, הכל יתבשל ברוטב המשך). מניחים בצד. 2מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית בסיר רחב ומטגנים שיני שום. מוסיפים פפריקה ומערבבים. 3מוסיפים לסיר פחית עגבניות מרוסקות, פחית רסת עגבניות, מים, תבלינים ומביאים לרתיחה. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם 4מכניסים בזהירות את כל הקונכיות לסיר. אם הנוזלים מכסים את כולן - מוסיפים מעט מים רותחים. 5מורידים לאש בינונית ומבשלים כחצי שעה עד שהפסטה והמילוי מתבשלים. 6מחממים תנור ל-200 מעלות. מעבירים את הסיר לתנור ל 20-25 דקות. מגישים חם. ועל הצלחת|צילום: פאני דוד, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |