אוכל
אוכל

קונכיות פסטה ממולאות בשר

בדיוק ככה מתקתקים סיר מפנק לצהריים: ממלאים קונכיות פסטה גדולות בבשר טחון, מכינים רוטב עגבניות, מבשלים בו את הפסטה והבשר ואחר מעבירים להמשך בישול בתנור כמו שאנחנו אוהבים. מי לא רוצה לחזור לכזה סיר?

|mako אוכל| פורסם08:00
קונכיות פסטה ממולאות בשר (צילום: פאני דוד, mako אוכל)
צילום: פאני דוד, mako אוכל
Rating:4.748reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חבילת פסטה קונכיות גדולות

למלית:

  • 700 גרם בשר עגל טחון
  • כפית וחצי מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה
  • כפית כמון
  • חצי כפית כורכום
  • 3 כפות שמן זית

לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות פפריקה
  • פחית עגבניות מרוסקות (400 גרם)
  • פחית רסק עגבניות (140 גרם)
  • 2 וחצי כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

1מערבבים את חומרי המלית וממלאים את כל הקונכיות (היבשות, הכל יתבשל ברוטב המשך). מניחים בצד.

2מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית בסיר רחב ומטגנים שיני שום. מוסיפים פפריקה ומערבבים.

3מוסיפים לסיר פחית עגבניות מרוסקות, פחית רסת עגבניות, מים, תבלינים ומביאים לרתיחה.

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם

4מכניסים בזהירות את כל הקונכיות לסיר. אם הנוזלים מכסים את כולן - מוסיפים מעט מים רותחים.

5מורידים לאש בינונית ומבשלים כחצי שעה עד שהפסטה והמילוי מתבשלים.

6מחממים תנור ל-200 מעלות.

מעבירים את הסיר לתנור ל 20-25 דקות. מגישים חם.

ועל הצלחתועל הצלחת|צילום: פאני דוד, mako אוכל
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il