
מרק שעועיתמרק אדום עם שעועית לבנה - טעים, משביע ומחמם. קל ופשוט להכנה![]() צילום: אנטולי מיכאלו, ifeel |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מסננים את השעועית, מניחים בסיר, מוסיפים את המים ומרתיחים. מנקים את הקצף, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי. 2מטגנים במחבת את הבצל בשמן הזית עד הזהבה קלה. מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות עוד 2 דקות. 3מעבירים את הבצל והשום מהמחבת אל סיר השעועית, מוסיפים את יתר החומרים, טועמים ומתקנים תיבול ומבשלים עוד שעה וחצי עד שהשעועית רכה. במהלך הבישול צריך לבדוק מדי פעם אם חסרים מים ובמידת הצורך להוסיף כ-1/2 כוס מים רותחים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |