1מניחים בסיר את החומוס המושרה, מוח עצמות והבשר. מוסיפים מים, כורכום, שמן ותפוחי אדמה. מרתיחים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים.
2מבשלים בקלחת את החיטה עם בצל מטוגן, סוכר, מלח, קינמון, שמן ופפריקה במשך כחצי שעה. מעבירים לתוך שקית קוקי (ניתן להוסיף ישירות לסיר).
3אחרי שעתיים בישול של החמין מוסיפים כפית מלח, מניחים מעל את שקית הקוקי ואת הביצים ומעבירים לפלטה למשך לילה. בודקים את כמות הנוזלים לפני שהולכים לישון וברגע שמתעוררים.
המתכון מאת השף סהר רפאל - באדיבות "קרנבל הבשר" של רשת יינות ביתן
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!