אוכל
אוכל

צ'יקן קארי

נמאס מהעוף השגרתי? בואו לנסות את התבשיל הזה, שמתאים בדיוק לימים המהוססים של תחילת החורף: קוביות פרגית עם ירקות, ג'ינג'ר טרי וחלב קוקוס

|דים סאם סטיישן| פורסם06:45
צ'יקן קארי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.731reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • קילו פרגית, נקי
  • 3 תפוחי אדמה
  • 1 גזר
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל אדום
  • 1 בצל קטן
  • רצועה של ג'ינג'ר טרי
  • 2 שיני שום
  • 2 שמן קנולה
  • 1 פחית חלב קוקוס (רצוי 17 אחוז שומן)
  • כף אבקת קארי
  • 1 כוס מים
  • כפית מלח

אופן ההכנה:

1חותכים את הפרגיות לרצועות גדולות. חותכים את תפוחי האדמה, הגזר והפלפלים לקוביות גדולות. פורסים את הבצל לפרוסות של חצי ירח, את הג'ינג'ר לרצועות דקות מאוד ואת השום לרצועות דקות.

2מטגנים בסיר את הג'ינג'ר עד שזהוב לגמרי. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את העוף ומטגנים עד שהוא נהיה לבן.

3מוסיפים את כל הירקות ואת חלב הקוקוס, הקארי, המים והמלח. מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים בסיר מכוסה על אש קטנה מאוד 40 דקות.

* המתכון באדיבות ווילמה מגפאנתי ממסעדת דים סאן סטיישן, יהודה הלוי 44, תל אביב

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לסופגניות

>> כל המתכונים ללביבות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il