
מרק עגבניות, בשר וגריסיםאדום, סמיך ומשביע כמו ארוחת שלוש מנות![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל בסיר גדול. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שיהיה צרוב מעט. 2מוסיפים את שיני השום ולאחר חצי דקה את העגבניות המרוסקות. 3מוסיפים פטרוזיליה, מתבלים ומוסיפים כוס וחצי מים. 4מביאים לרתיחה ומורידים את האש למינימום. 5לשייטל - מוסיפים את הגריסים ומבשלים 30-40 דקות (עד שהגריסים רכים). לצלי כתף - מבשלים כשעתיים, מוסיפים את הגריסים ומבשלים חצי שעה נוספת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |