אוכל
אוכל

מרק עגבניות, בשר וגריסים

אדום, סמיך ומשביע כמו ארוחת שלוש מנות

|mako אוכל| פורסם18:42
מרק עגבניות, בשר וגריסים (צילום: אסף רונן)
צילום: אסף רונן
Rating:525reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 בצל קצוץ דק
  • 250 גרם רצועות שייטל או צלי כתף מספר 5, חתוך לקוביות (לשים לב שזמן הבישול שונה)
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 500 גרם עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • כפית סוכר
  • מלח ופלפל שחור
  • 100 גרם גריסי פנינה
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל בסיר גדול. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שיהיה צרוב מעט.

2מוסיפים את שיני השום ולאחר חצי דקה את העגבניות המרוסקות.

3מוסיפים פטרוזיליה, מתבלים ומוסיפים כוס וחצי מים.

4מביאים לרתיחה ומורידים את האש למינימום.

5לשייטל - מוסיפים את הגריסים ומבשלים 30-40 דקות (עד שהגריסים רכים). לצלי כתף - מבשלים כשעתיים, מוסיפים את הגריסים ומבשלים חצי שעה נוספת.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il