
חמין מרוקאיאנחנו לא נוטים להפלות אוכל על בסיס עדתי, בטח שלא כשמדובר בחמין - אבל השבוע, מה לעשות, בא לנו יותר על הגרסה המרוקאית, עם ניחוחות הראס אל חנות והכורכום וגרגירי החומוס שמתפקעים מרוב טעמים. מי מצטרף?![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את גרגירי החומוס בהרבה מים למשך לילה. 2מחממים סיר גדול עם שמן זית ומתחילים בהזהבה של עמוקה של הבצל הקצוץ ושוקי העוף. מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב. 3מוסיפים את החומוס והחיטה ומערבבים. ומסתיים במנה שנייה|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל4יוצקים מים לכיסוי ומוסיפים סילאן. 5מוסיפים את הירקות ומשלימים בנוזלים לכיסוי. טועמים את הנוזלים כדי לוודא שהתיבול מורגש היטב. 6מוסיפים את הביצים ומבשלים חצי שעה על סף רתיחה. 7מעבירים לתנור בחום 100 מעלות או לפלטה למשך כמה שעות או לילה. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |