
החמין של צביקהחמין מהביל, עשיר בקטניות ובשר, ומתקתק כהה מבישול ארוך. כי אין כמו חמין טוב בשבת חורפיתרוני מנדלמן|mako אוכל| פורסם17/02/1314:41 ![]() צילום: יפית בשבקין, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר רחב וחסין חום ומסיפים סוכר. כשהסוכר מתקרמל (כלומר משנה צבע ומתגבש)מוסיפים את תפוחי האדמה ומזהיבים אותם. מצרפים את הבצל והשום ומזהיבים. 2מוסיפים את הבשר וסוגרים אותו מכל צדדיו. מערבבים ומוסיפים את השעועית (מסוננת כמובן), הגריסים והשזיפים המיובשים ומערבבים היטב. 3מכסים במים ועוד קצת, מתבלים ומערבבים. מביאים לרתיחה. 4מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור על חום של 100-110 ללא פחות מ-14 שעות (מומלץ אפילו 18). הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |