
שקשוקת באלדיהשקשוקה הזו של בית הקפה הירושלמי תמול שלשום אולי נראית תמימה, אבל היא הוכתרה כאחת מעשר ארוחות הבוקר הטובות בעולם על ידי מגזין לונלי פלנט. שווה להכיןמאזן שוויקי|תמול שלשום| פורסם17/02/1308:25 ![]() צילום: אירית אלעד, יחסי ציבור |
המצרכים :
אופן ההכנה:1במחבת רחבה מחממים מחצית מכמות שמן הזית ומוסיפים את הפלפלים הירוקים והפלפלים הקלויים. צורבים במשך כ-2 דקות ומוסיפים את החצילים, השום, העגבניות, הפלפל הלבן והמלח. 2ממשיכים באידוי עוד כ-2 דקות ומוסיפים את הביצים (אפשר להוציא מחצית מכמות החלבונים ולתת דגש לחלמונים), מכסים ומבשלים על להבה נמוכה למשך כ-5 דקות. 3מסירים את המכסה ומפזרים את עלי הבזיליקום, גבינת העיזים ואת יתרת שמן הזית ומגישים עם הרבה לחם בצד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |