
מעקודה של סמדי בומבהתפוחי אדמה, גזרים, אפונה, תבלינים והמון ביצים בתוך מאפה אחד טעים טעים - וגם כשר לפסח. מתכון של סמדי בומבה מהעונה הראשונה והבלתי נשכחת של "מאסטר שף"![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2מערבבים יחד את כל חומרי הפשטידה, למעט השמן. 3מחממים שמן בסיר על הכיריים. כשהשמן חם, יוצקים פנימה את העיסה ומבשלים על האש כחמש דקות. 4מעבירים את הסיר לתנור וממשיכים לאפות כמו עוגה כ-25 דקות, או שפני המאפה זהובים. * אפשר להשתמש בסיר בקוטר 26 שמתאים לתנור, או בתבנית בעלת תחתית מתפרקת. סמדי מכינה מעקודה בלייב|צילום: לילי שרצקי אלמליח, mako אוכלהכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |