
עוף על מצע אורז אדוםכמה מצרכים בסיסיים, טיגון קל, עירבוב- ויש לכם ארוחה נפלאה בסיר אחדמשה ששון|מאסטר שף| פורסם17/08/1121:00 ![]() |
המצרכים (3 מנות):
להגשה
אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר על אש גבוהה. מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את רסק העגבניות ואת 5 העגבניות הקצוצות. 2לאחר בישול קצר (10 דקות) מוסיפים את הכרעיים, מלח ופלפל, ומטגנים עוד 10 דקות. 3לאחר שהעגבניות התבשלו טוב מוציאים את העוף לצלחת נפרדת. 4מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את 2 כוסות האורז לעוד 6 דקות של רתיחה ומנמיכים את האש לנמוכה ביותר למשך 25 דקות. הגשה: מטגנים את השקדים והצימוקים מעט במחבת חמה. מניחים את האורז בצלחת אליפסה ומפזרים מעל את השקדים והצימוקים. אפשר להוסיף את העוף בנפרד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |