
קארי צמחוניתבשיל קארי מעלף עם תפוח אדמה, כרובית ושעועית ירוקה, ברוטב של מיליון טעמים עם חלב קוקוס ותבליניםנטע בירן|mako אוכל| פורסם21/12/2107:00 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוח האדמה במים כ-20 דקות, עד שהוא מתרכך. מקלפים וחותכים לקוביות גדולות. 2מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל כ-6 דקות, עד להתרככות. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר ואבקת הקארי ומערבבים דקה נוספת. 3מוסיפים שתי כוסות מים חמים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה תוך גירוד של כל המשקעים מתחתית הסיר עם כף עץ. 4חותכים את השעועית הירוקה גס, מוסיפים לסיר אותה, את הטופו ואת הכרובית ומביאים שוב לרתיחה. 5מוסיפים את חלב הקוקוס וקוביות תפוח האדמה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות. 6ממליחים, מקשטים בעלי כוסברה ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! נטע בירן היא התזונאית של רשתהולמס פלייס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |