
בשר טחון עם נודלס בנוסח סצ'ואןנודלס ובשר טחון מוקפצים במחבת עם רוטב סויה, פלפל חריף, בצל וג'ינג'ר. טעים בטירוף, לוקח רק חצי שעהבני סיידא|הכל במחבת, הוצאת מודן| פורסם07/04/1309:51 ![]() צילום: דניה ויינר, הכל במחבת, הוצאת מודן |
מנה קלאסית שאפשר למצוא בכל שוק אוכל בסין. המנה אמורה להיות חריפה, אך את מידת החריפות אתם תקבעו לפי כמות הפלפל שתשימו בה. המרענן הרשמי: בצל ירוק קצוץ דק. המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים במחבת גדולה 1/4 כוס מהשמן, מוסיפים בצל, שום, פלפל חריף וג'ינג'ר, ומטגנים 5 דקות תוך ערבוב מדי פעם. מוסיפים בשר טחון וחזה אווז מעושן ומתבלים במלח ופלפל. מטגנים כ-5 דקות תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו. מעבירים לקערה. 2מוסיפים למחבת את השמן הנותר והנודלס, ומקפיצים כ-4 דקות עד שהנודלס מזהיבים מעט. 3מחזירים את הבשר למחבת, מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול. 4מחלקים לקעריות, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ, ומגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |