
תבשיל בשר עם ארטישוק ואפונהאחרי לילה במרינדה, מובטח לכם שתקבלו קדירה משובחת ובלתי נשכחת. בתפקיד השומר על העסיסיות: מיונז![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את הבשר, המיונז, שתי שיני שום, רוזמרין ו-1/2 כפית פפריקה מתוקה, סוגרים בניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה. 2מטגנים את הבשר כ-2 דקות להזהבה, מוציאים מהסיר ומניחים בצד. 3מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את העגבניות הלחות והבשר ומתבלים בשאר הפפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור. מבשלים על אש נמוכה שעה וחצי. אם יש צורך, ניתן להוסיף מעט מים בזמן הבישול. 4מוסיפים את האפונה ומבשלים על אש נמוכה חצי שעה. 5טובלים את הארטישוק בביצה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים במחבת נפרדת כדקה. מוצאים לנייר סופג. 6מגישים עם הארטישוקים על אורז בסמטי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> 4 עוגות מעולות לראש השנה>> מתכונים של אביב משה לראש השנה>> קינוחים פרווה לראש השנה>> ארוחת חג ב-250 שקל>> 8 מתכונים טבעוניים לראש השנה>> מתכוני דגים לארוחת החג>> ארוחת חג אלג'ירית של אבי לוי>> ארוחת ראש השנה של פסקל פרץ רובין![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |