1מכינים את הרוטב: מחממים היטב סיר רחב ויוצקים לתוכו את שמן הזית. מוסיפים את הבצל, השום, הג'ינג'ר, זרעי הכוסברה והכורכום, ומערבבים היטב. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהבצל הופך לשקוף ורך.
2מגבירים חזרה את הלהבה ומוסיפים את העגבניות הקצוצות והמלח. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מוסיפים את המים וחלב הקוקוס, מכסים ומביאים לרתיחה נוספת. מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים כ-10 דקות נוספות, עד שהרוטב מצטמצם מעט.
3שמים את העדשים בסיר עם הרבה מים ומבשלים אותן עד שהו מוכנות בדרגת אל דנטה (כ-5 עד 7 דקות מרגע הרתיחה).
4מוסיפים לרוטב את הדלורית והחציל, מערבבים היטב ומוסיפים את העדשים. מבשלים עוד כ-10 דקות עד שהירקות מוכנים. מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים.
>> הנה עוד המון מתכונים מהירים ובריאים