
גולאש הונגרימתכון לתבשיל חורפי בבישול ארוך עם בשר בקר וירקות שורש. הכי חורף שיש![]() צילום: דניה ויינר, מתכוניישן |
המצרכים (5 מנות):לגולאש (4-6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים את השמן בסיר חרס או סיר מברזל יצוק על אש בינונית ומוסיפים את הכרישה וזרעי הקימל. מבשלים כ-5 דקות עד שהכרישה רכה. מוסיפים את הפלפל האדום וממשיכים לבשל עוד 2 דקות. 2מוסיפים את הבשר ואת הפפריקה ומבשלים כ-10 דקות, עד שהבשר שחום מכל הצדדים. 3מוסיפים את הציר, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר חלקית ומבשלים 45 דקות עד שעה, עד שהבשר מתרכך (אך לא רך לגמרי). 4מוסיפים את העגבניות, השום, תפוח האדמה והגזר ומתבלים במלח ופלפל. מכסים חלקית ומבשלים עוד 30 עד 45 דקות, עד שהירקות מוכנים והבשר רך. 5מגישים חם עם פטרוזיליה ושמנת חמוצה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |