אוכל
אוכל

מרק תירס וקציצות דג

מרק צהוב, סמיך וקרמי בניחוח אסייתי

|mako אוכל| פורסם19:54
מרק תירס וקציצות דג (צילום: אסף רונן)
צילום: אסף רונן
Rating:2.54reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

המצרכים:

  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 800 גרם תירס קפוא
  • כוס חלב קוקוס
  • כפית קארי אדום, או כפית כורכום וחצי כפית כמון
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • מעט שמן לטיגון

לקציצות:

  • חצי בצל מגורד
  • 350 גרם מרלוזה קצוץ דק (במיקסר)
  • 2 כפות פירורי לחם
  • כף כוסברה קצוצה
  • מלח

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל לשקיפות, מוסיפים את שיני השום ולאחר חצי דקה את גרגירי התירס.

2מוסיפים את חלב הקוקוס ומכסים במים עד גובה הירק.

3מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.

4מורידים את האש למינימום ומכינים את הקציצות.

5מערבבים את כל חומרי הקציצות, יוצרים עיגולים ומכניסים לסיר.

6מבשלים 35-40 דקות.

7אפשר להוסיף אטריות שעועית כ-5 דקות לפני סיום הבישול.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il