אוכל
אוכל

אורז עם בשר טחון ואטריות

מנה משביעה של בשר, אורז ופסטה עם עגבניות ותבלינים. מוכן מהר וטעים בטירוף

|mako אוכל| פורסם12:38
אורז עם בשר טחון - מוכן (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.444reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • כוס פסטה (ספגטי או אטריות)
  • 1 בצל קצוץ
  • מעט שמן זית, לטיגון
  • 350 גרם בשר טחון
  • כוס וחצי אורז
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 260 גרם עגבניות מרוסקות
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 1/2 כפית סוכר
  • אורגנו (לפחות כפית)
  • מעט צ'ילי גרוס
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.

2מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שכל הבשר מבהיר. מוודאים שלא נוצרים גושים.

3מוסיפים את האורז, מטגנים 3-5 דקות, מערבבים ומוסיפים את השום. מוסיפים מיד את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים שוב.

4מוסיפים כוס וחצי מים רותחים (לא יותר, כי יש לנו את העגבניות המרוסקות).

5מבשלים כ-25 דקות, מסירים מהאש. מוסיפים את הפסטה, מערבבים וממתינים 10 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il