
אורז עם בשר טחון ואטריותמנה משביעה של בשר, אורז ופסטה עם עגבניות ותבלינים. מוכן מהר וטעים בטירוף![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד. 2מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שכל הבשר מבהיר. מוודאים שלא נוצרים גושים. 3מוסיפים את האורז, מטגנים 3-5 דקות, מערבבים ומוסיפים את השום. מוסיפים מיד את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים שוב. 4מוסיפים כוס וחצי מים רותחים (לא יותר, כי יש לנו את העגבניות המרוסקות). 5מבשלים כ-25 דקות, מסירים מהאש. מוסיפים את הפסטה, מערבבים וממתינים 10 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |