אוכל
אוכל

צלי אסאדו עם תפוחי אדמה

המיונז שבמרינדה מרכך את הבשר, הפלפלים מוסיפים טאץ' רענן ותפוחי האדמה מספקים את הפחמימה שליד

|mako אוכל| פורסם13:26
צלי אסאדו עם תפוחי אדמה (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.4160reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • קילו וחצי בשר אסאדו
  • 3 כפות מיונז
  • 2 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות
  • 2 פלפלים כתומים, חתוכים לקוביות
  • 1 פלפל אדום חריף, מנוקה מגרעינים ופרוס לעיגולים
  • 5 שיני שום, קצוצות גס
  • מלח ופלפל
  • 1 קילו תפוחי אדמה קטנים, נקיים
  • 3 ענפי רוזמרין

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה מיונז, פלפלים, שום, מלח ופלפל.

2מורחים את הבשר במרינדה שנוצרה ומניחים על תבנית יחד עם תפוחי האדמה והרוזמרין. ממליחים את תפוחי האדמה ומכסים בנייר אפייה.

3מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-30 דקות.

4מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד כשעתיים וחצי.

5מסירים את נייר האפייה ומזהיבים את האסאדו כ-5 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il