
צלי אסאדו עם תפוחי אדמההמיונז שבמרינדה מרכך את הבשר, הפלפלים מוסיפים טאץ' רענן ותפוחי האדמה מספקים את הפחמימה שליד![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה מיונז, פלפלים, שום, מלח ופלפל. 2מורחים את הבשר במרינדה שנוצרה ומניחים על תבנית יחד עם תפוחי האדמה והרוזמרין. ממליחים את תפוחי האדמה ומכסים בנייר אפייה. 3מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-30 דקות. 4מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד כשעתיים וחצי. 5מסירים את נייר האפייה ומזהיבים את האסאדו כ-5 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |