אוכל
אוכל

קדירת בין ערביים ספרדית

קדירת בשר עשירה שתמלא את הבית שלכם בריחות נפלאים, וזה עוד לפני שהגעתם לטעם

|מאסטר שף| פורסם11:26
קדרת בשר ספרדית
Rating:4.638reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 ק"ג צוואר בקר חתוך לקוביות גדולות
  • 400 מ"ל שמן חמניות (לטיגון הבשר)
  • 100מ"ל שמן לטיגון הירקות
  • 250 גרם בצל שאלוט קלוף
  • 250 גרם בצל לבן
  • 350 גרם גזר
  • 350 גרם סלרי גבעולים
  • 250 גרם כרשה
  • 45 גרם שום
  • 50 גרם רסק עגבניות
  • 16 גרם מלח
  • 5 גרם פלפל שחור גרוס
  • 6 גרם פפריקה מרוקאית
  • 1 פלפל שאטה
  • 5 גרם פפריקה הונגרית
  • 5 עלי דפנה
  • 5 יחידות פלפל אנגלי
  • 10 גרם תימין טרי
  • 2 ליטר עגבניות בשלות חתוכות
  • 600 מ"ל ליטר מיץ תפוחים
  • 150 מ"ל מים
  • 600 גרם תפוחי אדמה

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל והשאלוט 5-10 דקות.

2מוסיפים את הגזר הסלרי והכרשה ומטגנים כ-10 דקות נוספות. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן כ-5 דקות.

3מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות, מטגנים 2 דקות ומוסיפים את העגבניות והנוזלים.

4בנפרד, מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומצפים אותו בקמח. מטגנים את הבשר עד שהוא מזהיב, מוציאים מהמחבת ומניחים בקערה.

5מסדרים בסיר את כל הירקות עם הנוזלים מוסיפים מעליהם את הבשר עם הנוזלים שנקוו בקערה. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים כשעה. מוסיפים את תפוחי האדמה ומכניסים לאפייה בתנור בחום של 160 מעלות, עד לריכוך מלא של הבשר (שעה-שעתיים).

* לאחר הוספת הבשר ותחילת הבישול אם מקבלים תחושה שהתבשיל "נתפס" לתחתית יש להוסיף מים לדילול התבשיל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il