
חמין צמחוני נטול גלוטןחמין צמחוני ונטול גלוטן, מחמם וחורפי, תבשיל עשיר בקטניות ובירקות. ארוחה שלמה בסיר אחדגולדי ועדי|יריד האוכל של דיזנגוף סנטר| פורסם31/12/1220:20 ![]() צילום: שירן כרמל, יריד האוכל של דיזנגוף סנטר |
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את החומוס והשעועית לפחות 12 שעות לפני ההכנה 2שוטפים היטב את האורז המלא, חותכים את הבטטה ואת הגזר לרבעים שמנמנים, מקלפים ופורסים דק את השורשים. 3מקלפים את השום והבצל ומשאירים אותם בשלמותם. 4לאחר שכל המצרכים מוכנים, מסדרים אותם בסיר. 5בסיר נפרד מחממים ליטר מים ומוסיפים לשם את התבלינים והתמרים. לאחר הרתיחה בודקים את התיבול. 6לאחר בדיקת התיבול מוזגים את המים לתוך סיר החמין ובמידת הצורך מוסיפים עוד מים, עד לכיסוי מלא של החמין. מבשלים את החמין עד לרתיחה מלאה 7לאחר הרתיחה מכניסים את הסיר לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות וכעבור 3 שעות מנמיכים את התנור ל-120 מעלות. משאירים את הסיר לפחות ל-12-10 שעות נוספות של אפייה איטית. * אפשר להוסיף תפוחי אדמה, ביצים קשות או פפריקה חריפה לתיבול – לאוהבי החריף. * אסור לערבב את תוכן הסיר – לא בזמן הבישול ולא בזמן האפייה. המתכון באדיבות הדוכן של גולדי ועדי ליריד האוכל בדיזנגוף סנטר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |