מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

ארוחת בוקר אנגלית

ביצת עין, מוגשת עם תערובת תפוחי אדמה ופטריות, שעועית לבנה ברוטב, נקניקיות פרנקפורטר ורצועות קריספי בייקון

|בנדיקט| פורסם19:00
ארוחת בוקר אנגלית (צילום: סטודיו דן לב,  יחסי ציבור )
צילום: סטודיו דן לב, יחסי ציבור

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • חמאה מזוקקת או שמן לטיגון
  • 2 בצלים, קצוצים
  • 4 תפוחי אדמה מבושלים למחצה, קלופים וחתוכים לקוביות של 2 ס"מ
  • 150 גרם פטריות שמפיניון, פרוסות (כחצי סלסילה)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 20 עגבניות שרי, חצויות
  • 8 נקניקיות פרנקפורטר
  • 8 רצועות בייקון
  • 4 ביצים
  • 400 גרם שעועית לבנה ברוטב (רצוי של היינץ)

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת עם חמאה מזוקקת או שמן, ומטגנים את הבצל.

2מוסיפים את תפוחי אדמה והפטריות ומתבלים במלח ופלפל.

3מוסיפים את עגבניות שרי להקפצה קצרה. במקביל צורבים את נקניקיות הפרנקפורטר והבייקון על מחבת יבשה.

4מחממים את השעועית, ובמקביל מכינים ביצי עין.

5מסדרים על כל צלחת ביצת עין, תערובת תפוחי אדמה, שעועית, שתי נקניקיות ושתי רצועות קריספי בייקון. מומלץ להגיש עם חרדל וכרוב כבוש.

המתכון באדיבות גיא ארבל, שף ראשי שלמסעדות בנדיקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il