
ארוחת בוקר אנגליתביצת עין, מוגשת עם תערובת תפוחי אדמה ופטריות, שעועית לבנה ברוטב, נקניקיות פרנקפורטר ורצועות קריספי בייקון![]() צילום: סטודיו דן לב, יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים מחבת עם חמאה מזוקקת או שמן, ומטגנים את הבצל. 2מוסיפים את תפוחי אדמה והפטריות ומתבלים במלח ופלפל. 3מוסיפים את עגבניות שרי להקפצה קצרה. במקביל צורבים את נקניקיות הפרנקפורטר והבייקון על מחבת יבשה. 4מחממים את השעועית, ובמקביל מכינים ביצי עין. 5מסדרים על כל צלחת ביצת עין, תערובת תפוחי אדמה, שעועית, שתי נקניקיות ושתי רצועות קריספי בייקון. מומלץ להגיש עם חרדל וכרוב כבוש. המתכון באדיבות גיא ארבל, שף ראשי שלמסעדות בנדיקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |