אוכל
אוכל

פתיתים עם פרגיות ובטטה

מנת הפתיתים המושלמת, עם מרקם מדהים בזכות חלב הקוקוס, טעם מעולה ורמז לימוני עדין בזכות עלי הכפיר ליים. טבעונים או צמחונים? המנה תעבוד מעולה גם בלי העוף

|mako אוכל| פורסם14:55
פתיתים עם חלב קוקוס ובטטות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.730reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • בצל גדול, קצוץ
  • שמן זית לטיגון
  • 4 פרגיות, חתוכות לקוביות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • בטטה גדולה, חתוכה לקוביות
  • 500 גרם פתיתים בצורת אורז
  • 3 עלי כפיר ליים
  • חצי חבילת כוסברה, קצוצה
  • כפית פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 1 כוסות חלב קוקוס

אופן ההכנה:

1בסיר עם 3-4 כפות שמן זית מטגנים את הבצל כ-3 דקות.

2מוסיפים את חתיכות העוף ל-3 דקות נוספות. מערבבים ומוסיפים את השום לדקה נוספת ומוסיפים גם את הבטטות לטיגון של 2 דקות.

3מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם כ-3 דקות, עד שהם מכוסים כולם בשמן. מוסיפים את התבלינים ואת חלב הקוקוס, מערבבים ומוסיפים 3 כוסות מים (ולא יותר). מבשלים על אש קטנה כ-12-15 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה כ- 10 דקות נוספות לפני שנוגעים בו.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il