
פתיתים עם פרגיות ובטטהמנת הפתיתים המושלמת, עם מרקם מדהים בזכות חלב הקוקוס, טעם מעולה ורמז לימוני עדין בזכות עלי הכפיר ליים. טבעונים או צמחונים? המנה תעבוד מעולה גם בלי העוף![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1בסיר עם 3-4 כפות שמן זית מטגנים את הבצל כ-3 דקות. 2מוסיפים את חתיכות העוף ל-3 דקות נוספות. מערבבים ומוסיפים את השום לדקה נוספת ומוסיפים גם את הבטטות לטיגון של 2 דקות. 3מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם כ-3 דקות, עד שהם מכוסים כולם בשמן. מוסיפים את התבלינים ואת חלב הקוקוס, מערבבים ומוסיפים 3 כוסות מים (ולא יותר). מבשלים על אש קטנה כ-12-15 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה כ- 10 דקות נוספות לפני שנוגעים בו. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |