
קדירת פתיתיםתבשיל מפתה עם שוקי עוף, גרגירי חומוס, תפוחי אדמה ופתיתים. מטוגן, מבושל ואפוי עד להשחמה|בית הספר הגבוה לקולינריה - בישולים| פורסם23/01/1314:13 ![]() צילום: בית הספר הגבוה לקולינריה - בישולים |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1משחימים בסיר עם מעט שמן את פרוסות תפוחי האדמה ומוציאים הצידה. 2מטגנים את הבצל בסיר. 3מוסיפים את השוקיים ומטגנים יחד עם הבצל עד להשחמה. 4מוסיפים את הפתיתים ומטגנים מעט עם השוקיים והבצל. 5מוסיפים את גרגירי החומוס ופרוסות תפוחי האדמה, מתבלים בדבש, פפריקה, פלפל שחור ומלח ומערבבים. 6מכסים במים עד גובה 2 אצבעות מעל הפתיתים וסוגרים את הסיר לרבע שעה על אש גבוהה. 7מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עם מכסה סגור למשך כשעה. ב-10 הדקות האחרונות מורידים את המכסה לצורך השחמה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |