מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

פסטה שמנת, בטטה וגבינת עיזים בסיר אחד

מתכון לפסטה ברוטב שמנת, בטטה וגבינת עיזים, שחוץ מלהיות טעימה ומפנקת, היא מתבשלת כולה בסיר אחד בלבד. גם הרווחתם מנה מצוינת, וגם בקושי לכלכתם את המטבח. על לא דבר

|mako אוכל| פורסם10:10
רפאלו - שמנת, בטטה וגבינת עיזים לפני (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • חצי חבילת ספגטי (250 גרם)
  • 2 שיני שום, קצוצות דק
  • 100 גרם בטטה, קלופה לרצועות בעזרת קולפן
  • רבע כפית אגוז מוסקט
  • כפית שטוחה מלח
  • חצי כפית פלפל שחור טחון
  • שליש כוס שמנת מתוקה
  • 3 כוסות מים
  • 100 גרם גבינת עיזים (מהסוג שמגיע בגליל)

אופן ההכנה:

1שמים את כל המרכיבים למעט גבינת העזים בסיר ומביאים לרתיחה.

>> עוד מתכונים לפסטה בסיר אחד

2מבשלים 6-8 דקות במכסה פתוח על אש גדולה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מוכנה.

3מכבים את האש, מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהיא נמסה.

*ניתן להוסיף עירית קצוצה ופרוסות שקדים קלויים.

רפאלו - שמנת, בטטה וגבינת עיזים אחריפסטה שמנת, בטטה וגבינת עזים מוכנה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il