אוכל
אוכל

נקניקיות עם אפונה ופלפלים בצ'ילי מתוק

נשארו לכם במקרר נקניקיות וחשקה נפשכם במנה בשרית ולא מהמיקרו? פרגנו לכם ב-25 דקות מנה שהיא לא רק טעימה, אלא גם יפה וצבעונית

|mako אוכל| פורסם07:31
פלפלים אפונה ונקניקיות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.538reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

אומרים שהעיניים אוכלות, נכון? אז למה לא להוסיף צבע ויופי למאכל שהוא כל כך פשוט ובסיסי? אפשר לקנות את הנקניקיות העשויות מ-100% בשר ופחות שטויות בפנים, או להשתמש בנקניקיות צמחוניות. את כל הדבר הטעים הזה אני ממליצה לשים מעל פירה עשיר או מעל ערמה טובה של פתיתים.

המצרכים (4 מנות):

  • 1 בצל גדול חתוך לפרוסות
  • 3 פלפלים אדומים חתוכים לעיגולים
  • 3 פלפלים צהובים חתוכים לעיגולים
  • 400 גרם נקניקיות חתוכות לעיגולים
  • 1/2 כוס אפונה עדינה קפואה (מי שרוצה יותר אפשר גם כוס שלמה)
  • שמן לטיגון
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1במחבת רחבה מטגנים את הבצל כ-5 דקות.

2מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עוד 5 דקות.

3מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים 3 דקות נוספות.

4מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות נוספות.

5מגישים מעל כל תוספת שמתחשק לכם, או אוכלים עם לחם טרי.

* המוצרים באדיבות"מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il