מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

נקניקיות עם אפונה ופלפלים בצ'ילי מתוק

נשארו לכם במקרר נקניקיות וחשקה נפשכם במנה בשרית ולא מהמיקרו? פרגנו לכם ב-25 דקות מנה שהיא לא רק טעימה, אלא גם יפה וצבעונית

|mako אוכל| פורסם07:31
פלפלים אפונה ונקניקיות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

אומרים שהעיניים אוכלות, נכון? אז למה לא להוסיף צבע ויופי למאכל שהוא כל כך פשוט ובסיסי? אפשר לקנות את הנקניקיות העשויות מ-100% בשר ופחות שטויות בפנים, או להשתמש בנקניקיות צמחוניות. את כל הדבר הטעים הזה אני ממליצה לשים מעל פירה עשיר או מעל ערמה טובה של פתיתים.

המצרכים (4 מנות):

  • 1 בצל גדול חתוך לפרוסות
  • 3 פלפלים אדומים חתוכים לעיגולים
  • 3 פלפלים צהובים חתוכים לעיגולים
  • 400 גרם נקניקיות חתוכות לעיגולים
  • 1/2 כוס אפונה עדינה קפואה (מי שרוצה יותר אפשר גם כוס שלמה)
  • שמן לטיגון
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1במחבת רחבה מטגנים את הבצל כ-5 דקות.

2מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עוד 5 דקות.

3מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים 3 דקות נוספות.

4מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות נוספות.

5מגישים מעל כל תוספת שמתחשק לכם, או אוכלים עם לחם טרי.

* המוצרים באדיבות"מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il