
חומוס ביתי מושלם בשני מרכיביםשני מרכיבים ו-5 דקות. זה כל מה שצריך בשביל לתקתק בבית חומוס שלא היה מבייש חומוסייה. אז יאללה, תאספו את הילדים ובואו לחזות בפלא![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מסננים את החומוס מהנוזלים ושומרים אותם בצד. 2מכניסים לבלנדר את גרגירי החומוס, מוסיפים חצי כוס מהנוזל ששמרנו בצד ואת הטחינה הגולמית וטוחנים למחית חלקה במשך כדקה. * אם החומוס יוצא דליל מדי - מוסיפים עוד כפית טחינה גולמית וטוחנים שוב, ואם הוא סמיך מדי - מוסיפים עוד קצת מהמים של החומוס וטוחנים. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel חומוס ביתי בשני מרכיבים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל* אפשר לחמם את החומוס ביחד עם המים במיקרו כדקה לפני הטחינה לקבלת חומוס חם וטעים. תגיות:חומוס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |