אוכל
אוכל

חומוס ביתי מושלם בשני מרכיבים

שני מרכיבים ו-5 דקות. זה כל מה שצריך בשביל לתקתק בבית חומוס שלא היה מבייש חומוסייה. אז יאללה, תאספו את הילדים ובואו לחזות בפלא

|mako אוכל| פורסם14:43
חומוס ביתי בשני מרכיבים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.4194reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • קופסת שימורי חומוס (550 גרם, 290 אחרי סינון)
  • 2 כפות טחינה גולמית

אופן ההכנה:

מתכונים לפסח

1מסננים את החומוס מהנוזלים ושומרים אותם בצד.

2מכניסים לבלנדר את גרגירי החומוס, מוסיפים חצי כוס מהנוזל ששמרנו בצד ואת הטחינה הגולמית וטוחנים למחית חלקה במשך כדקה.

* אם החומוס יוצא דליל מדי - מוסיפים עוד כפית טחינה גולמית וטוחנים שוב, ואם הוא סמיך מדי - מוסיפים עוד קצת מהמים של החומוס וטוחנים.

בקרו בבלוג של שרית -Misspetel

חומוס ביתי בשני מרכיביםחומוס ביתי בשני מרכיבים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

* אפשר לחמם את החומוס ביחד עם המים במיקרו כדקה לפני הטחינה לקבלת חומוס חם וטעים.

תגיות:חומוס
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il