
אורז עם אפונה, גזר וטונהמנה צבעונית, עשירה וטעימה שמכינים בקלי קלות. יכולה להוות תוספת מקורית למנה עיקרית וגם מנה בפני עצמה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל כ-5 דקות, מוסיפים את האורז ומטגנים כ-3 דקות נוספות על אש קטנה. 2מוסיפים את השום, האפונה והגזר, התבלינים והטונה ומערבבים. 3מוסיפים את המים החמים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-18 דקות. 4מכבים את האש ומשאירים מכוסה 10 דקות נוספות. 5בעזרת מזלג מערבבים את האורז ומגישים. ספרו לנו על מנת הטונה האהובה עליכם, ואולי תוכלו לזכות בפרס >> בשבוע שעבר הכנו בלינצ'ס סלמון ופטריות>> מתוקים שלי: אלפחורס לפי הספר![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |