1מערבבים בקערה את חומרי המרינדה, מוסיפים את העוף ומשרים כחצי שעה.
2מטגנים את הבצל בסיר עם שני סוגי השמן כ-5 דקות. מוסיפים את הדלורית וממשיכים לטגן תוך ערבוב. מוסיפים גם את העדשים ומטגנים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד 5 דקות.
3מוסיפים כוס וחצי מים חמים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים כ-20 דקות, עד שהמים נספגים כמעט כולם. אם 20 דקות לא מספיקות, מבשלים עוד קצת.
4בזמן שהתבשיל על האש, מטגנים את העוף, עד שהוא משחים משני הצדדים. אפשר להוסיף לו מעט פפריקה תוך כדי טיגון, אבל זה לא חובה.
5מגישים את התבשיל והעוף ביחד.