3 מתכונים קלילים לארוחות צהריים שכולם יאהבו
היום אנחנו עם שתי ארוחות בסיר אחד וסלט אחד שיש בו הכל. אז מה זה יהיה - סיר של עוף עם תפוחי אדמה ואפונה, סלסילות של פסטה עם קציצות בקר או סלט תאילנדי עם רצועות חזה עוף ורוטב אסייתי מלא בקסם (וחמאת בוטנים)?

עוף ברוטב אפונה ותפוחי אדמה
ארוחה נהדרת בסיר אחד, עם עוף (גם ירכיים וגם פולקע, כל אחד ומה שהוא אוהב), תפוחי אדמה, אפונה ועשבי תיבול, שאולי יקשו קצת עם הילדים אבל מוסיפים המון טעם (במקרה הכי גרוע - הוסיפו אותם בצרורות כך שתוכלו להיפטר מהם כמקשה אחת אחרי הבישול). מסוג הצלחות שהכי כיף לפגוש כשחוזרים מבית הספר או מהעבודה, ואפילו לארוחת שבת יכולות לעבוד נהדר.


קציצות וסלסילות פסטה
מתכון של רון יוחננוב, אלוף הארוחות המהירות, שמנצל את הטליאטלה שמגיעה בצורת קן בשביל לשבץ בפנים קציצה בשרית. ראשית מכינים את תערובת הקציצות, ואז מניחים קציצה בראש כל קן פסטה ומכינים רוטב עגבניות פשוט. זהו, עכשיו רק נשאר לתת להכל להתבשל ביחד.

סלט תאילנדי עם רצועות חזה עוף
אחד הסלטים היחידים שאנחנו מוכנים לקבל כארוחת צהריים, וגם זה לקח לנו זמן. פשוט במנה שמציעה גם עוף, גם ירקות וגם רוטב סמיך ומתקתק של מירין, סויה ובעיקר חמאת בוטנים (טעים!!) - יש באמת את כל מה שאנחנו רוצים, בטח רגע לפני שהחורף מאיים לחזור והסירים הכבדים ישתלטו שוב על המטבח.
בשורות טובות.