
עוף ברוטב אפונה ותפוחי אדמהיום כיפור מאחורינו, סוכות לפנינו, וכן, גם אנחנו כבר מתקשים לעמוד במטלות המטבח. אם חיפשתם תבשיל מזין וטעים לסוף השבוע הקרוב, אבל כזה שלא ידרוש מכם יותר מדי זמן והכנות, הגעתם למקום הנכוןענת לבל|mako אוכל| פורסם13/10/1607:45 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים ומערבבים קלות. 2מוסיפים את תפוחי האדמה, העוף והנוזלים. 3מוסיפים את האפונה. מערבבים קלות, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה עד שהעוף רך ותפוחי האדמה מוכנים לאכילה. * מומלץ להגיש לצד קוסקוס. >> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |