אוכל
אוכל

עוף ברוטב אפונה ותפוחי אדמה

יום כיפור מאחורינו, סוכות לפנינו, וכן, גם אנחנו כבר מתקשים לעמוד במטלות המטבח. אם חיפשתם תבשיל מזין וטעים לסוף השבוע הקרוב, אבל כזה שלא ידרוש מכם יותר מדי זמן והכנות, הגעתם למקום הנכון

|mako אוכל| פורסם07:45
עוף ברוטב אפונה, תפוח אדמה ועשבי תיבול (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.7221reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 3 שוקי עוף
  • 3 כרעיים
  • 1 בצל בינוני, קצוץ דק
  • מעט שמן זית לטיגון
  • חצי צרור מעורבב של עלי כוסברה, פטרוזיליה ושמיר, קצוץ
  • כפית פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים, מקולפים וחתוכים לרבעים
  • כוס וחצי מים (או ציר עוף)
  • 2.5 כוסות אפונה קפואה, מופשרת

אופן ההכנה:

1מטגנים בסיר את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים ומערבבים קלות.

2מוסיפים את תפוחי האדמה, העוף והנוזלים.

3מוסיפים את האפונה. מערבבים קלות, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה עד שהעוף רך ותפוחי האדמה מוכנים לאכילה.

* מומלץ להגיש לצד קוסקוס.

>> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף?

>> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך"

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il