3 ארוחות צהריים כיפיות לשבוע הראשון של החזרה ללימודים
כולנו בהתרגשות שיא לקראת פתיחת שנת הלימודים (טוב, כולנו חוץ מהילדים), ובתוך כל ההתרגשות הזו, עדיין צריך שיהיה משהו חם ומזין כשחוזרים בצהריים הביתה. הנה הצעות לארוחות טעימות ואהובות שמכינים הכי מהר שאפשר כדי שיישאר גם זמן לעזור עם השיעורים

פרגיות ותפוחי אדמה ברוטב סויה ותמרים
את המנה הזו באמת מכינים בקלות, וגם קשה עד בלתי אפשרי להרוס אותה: משתמשים בפרגיות, שהן פשוט ירכיים של עוף ללא עור או עצמות, וגם אם מתאמצים ממש אי אפשר להרוס אותן. שמים אותן בסיר עם תפוחי אדמה, ושופכים על הכל רוטב תמרים וסויה שחמחם ומתקתק, שמתקרמל לו בתנור ועוטף הכל בטעם של ליקוק אצבעות. סלט קטן ליד, ואתם יותר ממסודרים

אושפלאו זריז שמכינים בדקות
נכון שלא מדובר פה במנה הקלאסית והמדויקת, זאת עם בשר הכבש. בכל זאת, באמצע שבוע של עבודה ולימודים קשה לדרוש ממישהו השקעה ששמורה לשבתות וחגים. אבל האושפלאו הזריז הזה, לא רק שהוא ממש נאמן למקור (בואו, יש בו בהרט), הוא מספק בדיוק את מה שהשבוע הזה צריך: ארוחה חמה בשרית וסופר טעימה, שמכינים באמת בכמה דקות.

פסטה בולונז בסיר אחד
הנה הוכחה שקיצור דרך באמת לא גורע מהטעם. יעל קצב מכינה בולונז משובח, עם יין אדום והכל, אבל עם אחד מהשורט קאטס האהובים עלינו: בישול של הכל, כולל הפסטה, ביחד. העמילן של הפסטה מוסיף עומק וסמיכות לרוטב, ומה שיוצא זה כל מה שטעים בבולונז, אבל בפחות זמן ובפחות כלים לשטוף.

שיהיה שבוע טוב!