
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1טורפים את הביצים והקוטג' בקערה יחד עם מעט מלח. 2מחממים מחבת עם מעט שמן (התוצאות הכי טובות יתקבלו עם מחבת בקוטר 20 ס"מ. כאן הכנו עם מחבת קטנה יותר. ראו הערה בסוף). 3שופכים את בלילת הביצים והקוטג' למחבת ומטגנים על להבה קטנה-בינונית עד שהתערובת מתייצבת מספיק ואפשר להפוך אותה. 4הופכים ומטגנים כדקה מהצד השני. חביתת קוטג'. ככה זה מתחיל|צילום: צילום ביתי במחבת|צילום: צילום ביתי** במחבת גדולה מ-20 ס"מ תתקבל חביתה נהדרת אבל יותר נמוכה, במחבת קטנה מ-20 ס"מ תתקבל חביתה קטנה יותר וגבוהה יותר, אבל יהיה קשה מאוד להפוך אותה בשלמותה מבלי שתתפרק על סביבותיה. במקרה כזה מומלץ לכסות את המחבת, להנמיך עוד את הלהבה ולתת לחביתה כמה דקות טובות של בישול לפני שלב ההיפוך. ** אנחנו מכינים את החביתה עם קוטג' 5 אחוזי שומן. התוצאה בטוח טובה באותה המידה לפחות עם אחוזי שומן גבוהים יותר. עם אחוזים נמוכים יותר היא עלולה להיות מימית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |